Viimased postitused

Kolisime uuele aadressile

Kirjutatud laupäev, mai 30, 2015

Annan teada, et nüüdsest leiab Naturaalhoolituse ideed ja retseptikogud uuelt aadressilt.

Wordpressi asemel siis hoopiski Blogspotist EHK just täpselt sellelt aadressilt, kus sa hetkel oled.

Eelmine blogiaadress naturaalhoolitsus.wordpress.com läheb sulgemisele ja oma tööd täitis ta edukalt 4.5 aastat! :) Aitähh!

Kuna aastad möödusid, aga Wordpressi blogikeskkond ei pakkunud olulisi uuendusi või muutmisvõimalusi blogimiseks, siis sai tehtud karm, kuid ehk õige otsus - ära kolida. Kogu kupatusega! Kõik tekstid, viited, kõik sildistamised ja kategoriseerimised. Kõik- kõik noh! :)

Alustamise hetkel ma muidugi ei kujutanud ette, et kuidas see kõik aega võtab ja oma eesmärgi saavutab ehk hoopiski mõne aja pärast. Aga suvi ongi ehk selleks hea aeg. Aeg puhata, aeg koristada, aeg kolida. Vanemad postitused vaadata üle. Teha taaskord läbi just need ideed, mis ehk aasta-paar tagasi tundusid nii põnevad, ent vajusid uute katsetuste tuhinas hoopiski unustusse. Seega, ma ei usu et see kehv otsus oleks, nüüd tuleb vaatajaskond ja lugejaskond lihtsalt rõõmsalt kaasa kutsuda ja kuna selle aasta alguses sai loodud ka Facebooki leht, siis usun, et kõik ideed saavad uuesti ülevaatamise järgi ehk just sellise värske ilme, millega alustada uuelt ja värskelt lehelt - sõna otseses mõttes! :)

Midagi muutunud ei ole, vaid kujundus ja muidugi sildistamised ehk kõik see kuidas on ideed ja retseptikogud kategoriseeritud, et ehk retseptide külluses oli vaja veelgi peenemat eraldatust, seega sai "näohooldusest"omakorda veel "näoveed", lisandus ka "näokoorijad" ja "näokreemid". Seega - kõik muutus tegelikult palju detailsemaks ja ehk ka lihtsamaks.

Esilehel on viimased 30 postitust, edasi tuleb vaadata ja leida postitused "IDEED JA RETSEPTIKOGUD" jaotise alt. Aga ka see on väga lihtne - lihtsalt vali meelepärane toode, mida sooviksid valmistada ja vaata ideepangas alajaotise all olevat retsepti.

Kuna sel aastal täitub naturaalhoolitsusel 5. aasta (sel sügisel) - on uuenduskuur just see, mida endale "sünnipäevaks" kinkida.

Palun lugejatelt kannatlikku meelt, sest blogipostituste ülevaatamine ja lisamine võtab lihtsalt aega. Võiks ju arvata et copy ja paste käivad kiirelt, aga siiski on see mahukas töö.

Vastan kommentaaridele nagu ikka postituste all. Kel on küsimusi, saab ka nüüd otse kodulehelt küsimuse mulle saata. Mina olen igatahes põnevil - Naturaalhoolitsuse blogi uues kuues annab kindlasti uut hingamist ka lugejaile!

Uute blogipostituste ja uute ideedeni!

Virginia

Sulle võiks meeldida lugeda ka:

0 kommentaari