Viimased postitused

Mary Beth Jansseni raamat: Loomulikult terved juuksed

Kirjutatud pühapäev, detsember 19, 2010

2006. aastal ilmus Ersenilt Mary Beth Jansseni raamat: "Loomulikult terved juuksed. Taimeravi ja igapäevane hooldus jumalike juuste heaks."

Kirjanik ise kirjutab: "Juuksed peegeldavad teie iseloomu, tundeelu, stiili ja enesehinnangut."

Rahvusvaheliselt tunnustatud juuksur ja õpetaja Mary Beth Janssen selgitab, kuidas keha ja vaimu harmoonia saavutamine võib kinkida juuksed, millest olete alati unistanud.

Raamatus käsitletaks:
- ajurveda filosoofiat (iidset terviklikku India terviseteadust) ning kuidas selle abil juukseid tervendada ja elustada
- juuste tervisele olulisi toiduaineid, vitamiine ja mineraalaineid
- kuidas valmistada kodus looduslikke juuksehooldusvahendeid
- tervislikku lähenemist juuste lõikamisele, värvimisele ja soengutegemisele
- vihjeid, kuidas sobivat salongi leida ja juuksuriga suhelda

Autor: Mary Beth Janssen
Kirjastus: Ersen
Aasta: 2006
LehekĂĽlgi: 232
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Raamat on ĂĽsna põhjalik, andes ĂĽlevaadet nö siseinfost - juuksekarva koostisest, juuksejuurtest, peamisest põhjustest juuste väljalangemise puhul ja ka sellest, millest sõltub juuksekasv. Raamatus käsitletakse ka ravimtaimede, eeterlike õlide ja orgaaniliste toiduainete mõjust juustele ja peanahale. Raamatus õpetatakse, kuidas ise shampooni ja palsamit valmistada, kuidas teha õliravi juustele, kuidas valmistada loputusvedelikke nii leevendamaks sĂĽgelevat peanahka kui ka tugevdamaks juuksekutiikulit valguga jne. Ka käsitletakse raamatus kuidas lõigata juukseid, föönitada jms. 



Kes tõesti hoolib väga oma juustest, on valmis aega ja tähelepanu koondama, siis see raamat on vägagi sobilik. Raamat selgitab kõike üsna A-st ja O-st lähtuvalt, võib-olla isegi liiga niiet aega kulub õigete ja vajalike retseptide ja juhiste leidmiseks raaatust, kuigi võiks ehk olla seda muud selgitavat juttu vähem. Aga just nii on see raamat loodud - sai ta minu öökapi raamatuna oldud üsna pikka aega - samas, kui vaja jälle midagi meelde tuletada, avan ikka ja jälle raamatu, lehitsen, jälle leian mõne hea idee...

Soovin teile samuti häid ja inspireerivaid retsepte raamatust. Raamat annab ka baasteadmisest juustest ja kõik juustehooldusega seonduvast. 

Mõnusat lugemist!

Sulle võiks meeldida lugeda ka:

0 kommentaari