Viimased postitused

Stephanie Tourlesi raamat: Looduslik jalahooldus

Kirjutatud laupäev, juuni 11, 2011

2006. a ilmus Stephanie Tourlesi raamat tervete jalgade heaks, kus kirjeldatakse taimeravi, massaazhi ja võimlemis- harjutuste läbi, kuidas saada endale tervemad ja hooldatud jalad. Raamatu nimi on: "Looduslik jalahooldus. Taimeravi, massaaž ja võimlemisharjutused tervete jalgade heaks."

Raamatust leiab lihtsad niisutuskreemide, lõdvestavate jalavannide ja salvide retsepte. Samuti juhiseid ja taimeretsepte koduse pediküüri tarvis, looduslikke raviviise sellistest levinud jalahädadest vabanemiseks nagu konnasilmad, pöianukk ja jalgade külmetamine. Kirjanik annab edasi ka nõuandeid sobivate jalatsite valikuks, jalalihaste tugevdamis- ja venitusharjutusi ning lõdvestava jalamassaazhi illustreeritud õpetuse.


Autor: Stephanie Tourles  
Kirjastus: Ersen  
Aasta: 2006  
Lehekülgi: 216  
Mõõdud: 150x215 mm  
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat 

Isiklikult hindan, et raamat on üsna laialdase infopagasiga terviklikuks jalahoolduseks. Raamatus esitatakse nii üldisi põhitõdesid jalgade kohta, jalgade võimlemisharjutusi, jala refleksioloogiat ja ka tüüpilisi jalahädasid ja muidugi retsepte hoolduseks.  Usun, et raamat võib huvitada neid, kes tõsiselt hoolivad oma jalgade heaolust. 

Retseptid on üldiselt teostatavad, kuid üsna koostisainete rikkad ja seetõttu küll huvitavad, ent mõeldud justkui pigem entusiastile - retseptid on tekstide vahele veidi ära peidetud, et kiire otsimise korral jääb retsept erinevate hooldusjuhiste ja mitmesuguse info taustal varju.




Suured tänud lugemast! :)
Loodan et raamat pakub paljudele avastamisrõõmu ja inspiratsiooni!

Sulle võiks meeldida lugeda ka:

0 kommentaari