Viimased postitused

N. P. Weinbergi raamat: Looduslik kätehooldus

Kirjutatud kolmapäev, november 23, 2011

Sellekordses postituses kajastan ühte huvitavat raamatut, mis on tulnud Erseni poolt trükki 2006. aastal ning selleks on Norma Pasekoff Weinberi raamat: "Looduslik kätehooldus".

Raamatust leiab retsepte tervislike kreemide, emulsioonide ja puhastusvahendite valmistamiseks; nõuandeid probleemsete olukordade parandamiseks (nt karpaalkanali sündroom); toitumisjuhiseid tervete käte, naha ja küünte saamiseks; efektiivseid vahendeid liigesepõletiku korral ja igapäevased harjutused käte vormishoidmiseks.

Omalt poolt hindan, et see on lausa teatmiku asemel, kuidas käsi hooldada - raamatus on kirjutatud käe luudest, liigestest, isegi käe joontest. Raamat annab ka ülevaate, kuidas toituda küünte, naha, luude ja liigeste heaks. Olulist tähelepanu on leidnud raamatus nii sõrmeküüned kui käenahk. Erinevad kompressid, leotised, õlid, kreemid, loputised, salvid aitavad tõelisel kätehoolduse sõbral endale teostada külluslikku hoolitsust. 

Samas, peab olema aega aega lehitseda raamatut, et leida üles enda jaoks just see sobiv. 

Muidu on raamat kena ja käepärane, retseptides kasutatavad koostisosad ka enamasti Eestist leitavad. Samas mõned retseptid vajavad ka põhjalikke teadmisi, kust mõnda taime saab.

Kes soovib rohkem teada käte ja küünte ja käeliigeste ja üldiselt kätehoolduse kohta, siis on see raamat üsna hea abimees.




Tänan, et jälgite blogi ja loete ning mõtlete kaasa. 
Loodan, et raamat Looduslik kätehooldus annab teile inspiratsiooni ja mõnusalt pehmed ja hoolitsetud käed! :)


Sulle võiks meeldida lugeda ka:

0 kommentaari