Viimased postitused

Klaire Kolmanni raamat: Terve välimuse heaks

Kirjutatud kolmapäev, september 25, 2013

Selle aasta augusti kuus tuli välja Klaire Kolmanni raamat: "Terve välimuse heaks. Rahvameditsiini ravivõtted ja looduskosmeetika."

Taimed ja igapäevased toiduained on juba sajandeid tulnud appi ilumaailmas. Käesolevast raamatust leiab katsetamiseks hulgaliselt praktilisi looduslikke retsepte, nõuandeid ja rahvameditsiini ravimooduseid, lisaks näpunäiteid õigeks toitumiseks ja puhastuskuuride läbiviimiseks ning harjutusi ja massaazhitehnikaid organismi stimuleerimiseks ning stressist ja pingetest vabanemiseks.

Põhjusel, et keskendutud on eelkõige lihtsamatele, soodsatele ja kiirelt valmivatele vahenditele, sai see raamat ka kohe minu lemmikuks.
Eriti meeldib, et raamat hõlmab kogu keha hooldust - kõigepealt alustab raamat heast enesetundest, mis on terve välimuse baasiks. Teisalt keskendutakse põhjalikult näohooldusele - nahaprobleemid, näotüübid, näonaha hooldus vastavalt nahatüüpidele jne. Silmad. Vau. Pole veel kohanud raamatut, mis keskenduks nii põhjalikult silmadele. Järgmine peatükk keskendub naeratusele - keel, huuled. hambad ja igemed. Sellele järgneb peatükk, mis on pühendatud juustele. 
Raamatus on palju ja põnevaid peatükke. Raamatus on ju rohkem kui 400 lehekülge, seega avastamist jätkub... pea et lõputult :) Kehahooldus, kätehooldus, jalahooldus, karvaeemaldus... Väga põhjalik raamat! Uurige, vaadake ja kindlasti proovige ideid ja retsepte. Ka mina saan endale siit kindlasti lemmikuid, mida ehk saan teiegagi jagada!

Kõikide raviteede, tinktuuride, salvide, õlide ning ravivannide ja kompresside valmistamiseks leiab ökosõber raamatust täpsed juhised.


Autor: Klaire Kolmann
Kirjastus: Agitaator
Aasta: 2013
Lehekülgi: 430
Mõõdud: 210x150x29 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat   


Foto üleval: Scanpix
Foto paremal: Agitaator
Teised pildid: enda tehtud 





Tänan lugemast! Mõnusat inspiratsiooni! :)
Järgmiste blogipostitusteni!

Sulle võiks meeldida lugeda ka:

0 kommentaari