Viimased postitused

Magneesiumiga jalavannisool

Kirjutatud esmaspäev, aprill 20, 2015

Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) andmetel on 75% elanikest magneesiumipuuduses. On tõestatud, et naha kaudu omastab keha magneesiumit kuni 10 korda paremini kui toidulisanditest!


Magneesiumipuudusele viitavad sümptomid: pidev väsimus, unetus, lihaskrambid jalgades, lihaste tõmblemine, peavalud ja migreenid, kõrge vererõhk, valutavad hambad, depressioon, infarkt.

Mõte tuli teha midagi ilusat ja tohutult suure armastusega. Emadepäev tulekul ja mis oleks parem kui üks mõnus jalavannisool!

Koostisesse valisin:
  • Magneesiumihelbed
  • Meresool
  • Roosa toiduvärv
  • Kuivatatud roosipungad
  • Vaniljesuhkur
Jalavannisoola ideeks sai teha midagi kenamat, kui lihtsalt magneesiumihelbed. Tahtsin teha midagi lisaks tervislikule ka ilusat, seega otsustasin kasutada jala vannisoola tegemisel nii magneesiumihelbeid kui ka meresoola ja need toonida roosakaks. Meresool parandab ainevahetust, vähendab turseid ja eemaldab kehast liigse vedeliku.

Soola värvimiseks kasutasin roosat toiduvärvi ja 400ml koguse kohta lisasin seda 5 tilka, mis toonis vannisoola mõnusalt (apetiitselt) roosakaks. :)

Et vannisool lõhnaks mõnusalt, lisasin soolale ka vaniljesuhkrut, mis eraldab soojas veel mõnusat tagasihoidlikult mahedat magusat vaniljearoomi.

Et emadepäeva kinki lõplikult viimistleda, lisaisin vannisoolale peale ka veel aromaatseid kuivatatud roosipungasid. Milline idülliline ja armas kingitus! Väike punane slehv ka veel ümber ja valmis ta ongi! :)

Edukat valmistamist!

Jalavanni jaoks võtta 1-2 peotäit soola 1-2 liitri vee kohta. Piisab, et varbad oleksid kaetud. Vanni kestus 20-30 minutit.

Dr. Norman Shealy tegi kindlaks, et sellisel meetodil taastus 75% inimestel normaalne magneesiumi tase organismis kuu aja jooksul.

Magneesiumi edasimĂĽĂĽjad:
Erinevad tervisepoed
Internetis: http://www.magneesiumkloriid.ee

Roosinuppude edasimĂĽĂĽjad:
http://www.kummel.eu
Aliexpress (otsi: rose buds)


Sulle võiks meeldida lugeda ka:

0 kommentaari