Viimased postitused

Niisutav kreemike

Kirjutatud esmaspäev, aprill 20, 2015

16-18 aprill 2015 toimus Tartus MAAMESS. Sai ka esimesel päeval kohal käidud. Silmad otsisid, nagu ikka, naturaalseid keemiliselt töötlemata tooteid ja vahendeid.

Üks firma mis hästi silma jäi, oli Mahetark. OÜ MAHETARK tegeleb loodustoodete tootmise ja müügiga. Enamuse toorainest kasvatab firma ise ja varutakse oma talu maadelt. Põhiliseks tooraineks on astelpaju, millest valmistatakse mahla, siirupit, õli, marmelaadi.

Ühe lemmikuna leidsin endale Maamessilt kindlasti hetke lemmiku – niisutava kreemikese. Olin sellest kreemist nii vaimustuses, et palusin sõbrannal, kes teisel päeval messil oli, teise kreemi mulle veel juurde osta. :D

Kreem on ainult naturaalsetest koostisosadest (viinamarjaseemneõli, kookoseõli, mesilasvaha, taruvaigutinktuur). Kreem on antibakteriaalne, nahka noorendav, kortsudevastane, niisutades kuiva nahka. Kuna kreem on antibakteriaalne, sobib ta hästi vistrikulisele nahale ja alandab põletikust tekkinud punetust.

Kreemi võib kasutada tervel kehal. Minule sai see lemmikuks näonaha õhtukreemi ja kätekreemina.

Koostiselt on kreem mõnusalt kohev, niisutav, lõhnab mesiselt, värvuselt kollane. Kreemi kogus on 40gr, mis on väga mugav suurus, et see pista nt kas käekotti või võtta reisile kaasa. 

Toodetud on kreem Eestis.
Hetke lemmik! :)

Müügikohad leiab siit:
http://mahetark.ee/index.php/et/muugikohad


  

Sulle võiks meeldida lugeda ka:

0 kommentaari